Falešná dršťková polévka z vepřových kůží
Suroviny
Porce: 4 i více
Nutriční hodnoty
Energie | 5 786 kJ / 1 383 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,76 g |
Tuky | 28,39 g |
Vláknina | 79,15 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 195,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Komu vepřové kůže nevadí, tak si fakt pochutná. Hlavně musíme polévku správně okořenit. Já jsem vařila z vepř. ořezu a kůže jsem měla asi ze 2-3 kg bůčku, vše nastřádané v mrazáku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 6 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 49 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Modelovací hmotu připravíme také z pěnových bonbonů marshmallow
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: polévka z vepř.kostí
Suroviny: kosti vepřové, kůže vepřová, sůl, koření nové koření, bobkový list, vývar masový, olej, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř, paprika sušená pálivá, česnek, majoránka, vegeta
Falešná dršťková polévka z vepřových kůží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gz9k
0 názorů