Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 906 kJ / 2 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,49 g |
Tuky | 50,06 g |
Vláknina | 209,77 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 273,59 g |
Postup přípravy
Vše důkladně promícháme i se zelenými fazolkami a podáváme na salátových listech posypané naklíčenými mungo fazolemi.
Zveřejněno 1. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát pěti-fazolový se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P4q1
Moje poznámka
Salát pěti-fazolový se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P4q1
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 5 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 6 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 7 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 7 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 7 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 7 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 8 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 8 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 8 hodinami
Tématické fráze:
fazolovy salát,
salát ze zelených fazolek se salámem a sýrem,
fazolovy salat se šunkou a sýrem,
fazolový salát se se šunkou a sýrem
Suroviny:
fazole bílé,
fazole červené sterilované,
fazole černé,
fazolky zelené,
fazole mungo,
olej,
česnek,
cibule červená,
sýr,
listy salátové,
šunka,
olej olivový,
citron,
sůl,
pepř mletý,
česnek
Komentáře (3)