Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehká a voňavá kachna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwOE
Moje poznámka
Křehká a voňavá kachna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwOE
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Křehký štrúdl
Přidáno před 9 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 12 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 3 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 11 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 11 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 13 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 14 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 15 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 16 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 16 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 16 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 16 hodinami
Tématické fráze:
čínská křehká kachna recept
Suroviny:
prsa kachní,
víno rýžové,
badyán,
omáčka sojová,
zázvor,
skořice,
sůl,
mouka hladká,
kypřící prášek do pečiva,
voda,
olej řepkový,
česnek,
zázvor,
cibulka jarní,
víno rýžové,
sojová omáčka světlá,
omáčka sojová tmavá,
prsa kachní,
škrob kukuřičný
Komentáře (4)