Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 870 kJ / 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,07 g |
| Tuky | 36,59 g |
| Vláknina | 19,23 g |
| Cholesterol | 807 mg |
| Sodík | 2,51 g |
| Sůl | 5,98 g |
| Sacharidy | 87,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hlívu, cibulku, česnek a sýr nakrájíme na malé kousky. Zbytek surovin v misce prošleháme a dochutíme. Přidáme nakrájené suroviny, promícháme a necháme asi půl hodinky uležet.
Krok 2: V pánvi rozehřejeme olej. Lžící klademe placičky a smažíme z obou stran dozlatova. Hotové odkládáme na ubrousek odsát přebytečný tuk. Podáváme jen tak nebo se zeleninou. Jsou dobré teplé i studené.
Zveřejněno 27. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3gB
Moje poznámka
Hlívové placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3gB
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 12 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 7 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 7 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 7 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 8 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 8 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 9 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 9 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 10 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
sýr,
vejce,
cibulka jarní,
česnek,
paprika sušená sladká,
hořčice,
omáčka sojová,
strouhanka,
škrob kukuřičný,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (5)