Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 390 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 13,85 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 32,35 g |
Postup přípravy
Krok 1: Třešně umyjeme, vypeckujeme a rozmixujeme s mátou a trochou vody dohladka. Poté vmícháme chia semínka a necháme 20 min odstát.
Krok 2: Následně hmotu znovu zamícháme, rozdělíme do skleniček nebo mističek a uložíme do lednice.
Krok 3: Necháme odležet nejméně 4 hodiny, lépe ale přes noc. Před podáváním ozdobíme snítkou máty a čerstvým ovocem.
Zveřejněno 21. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třešňový chia pudink s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAoW
Moje poznámka
Třešňový chia pudink s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rAoW
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 4 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 5 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 4 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 4 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 5 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 5 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 7 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 8 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 8 hodinami
Suroviny:
třešně,
máta čerstvá,
voda,
semínka chia
Komentáře (3)