Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 420 kJ / 1 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,09 g |
Tuky | 23,20 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 816 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 49,20 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží či hranolky.
Zveřejněno 24. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3Vk
Moje poznámka
Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3Vk
Nejnovější recepty
Tilápie s vaječnou omeletou a čínským zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtová stracciatellová bábovka s banány
Přidáno před 7 hodinami
Rajčatový salát s perlovou mozzarellou, balzamikem a bazalkou
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Opečený proteinový chlebík s tuňákem
Přidáno před 9 hodinami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s jahodami a pudinkem
Terina309 před 2 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa před 2 hodinami
Margotková kolečka
MarcelaPa před 2 hodinami
Topinka "SPECIÁL"
MarcelaPa před 2 hodinami
Třešňový nákyp
evoule před 5 hodinami
Hermelín v pyžamu
Sahula před 5 hodinami
Smažené pirohy s kuřecím masem
Sahula před 5 hodinami
Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Sahula před 6 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
dejna před 7 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
játra vepřová,
žampiony sterilované,
paprika sterilovaná,
pórek,
cibule,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (19)
Takle jak to je napsáno tak se to dělá takle sem to dělal mám odskousene
No, recept mi trošku připomíná čínu MASO DVOU BAREV, a tam je tepelná úprava řádově v délce jednotek minut
Edit:
https://www.labuznik.cz/recept/maso-dvou-barev/
takle se to fakt nedělá takle jak je to napsáno tak se to dělá
mika59: když to budete dělat naopak jak tady píšete tak játra budou syrové
nejdřív se musí udělat játra až poté maso
zizala: píše:
Hm, játra osolená a trápená 45 minut budou jako podešev. Já nevím, ale mám dojem, že tento autor si z nás dělá legraci a zkouší, co mu projde.
zizala: má pravdu