Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 420 kJ / 1 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,09 g |
Tuky | 23,20 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 816 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 49,20 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží či hranolky.
Zveřejněno 24. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3Vk
Moje poznámka
Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D3Vk
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 9 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 9 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 9 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 10 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 10 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 11 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 11 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 12 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 13 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
játra vepřová,
žampiony sterilované,
paprika sterilovaná,
pórek,
cibule,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
olej
Komentáře (19)
Takle jak to je napsáno tak se to dělá takle sem to dělal mám odskousene
No, recept mi trošku připomíná čínu MASO DVOU BAREV, a tam je tepelná úprava řádově v délce jednotek minut
Edit:
https://www.labuznik.cz/recept/maso-dvou-barev/
takle se to fakt nedělá takle jak je to napsáno tak se to dělá
mika59: když to budete dělat naopak jak tady píšete tak játra budou syrové
nejdřív se musí udělat játra až poté maso
zizala: píše:
Hm, játra osolená a trápená 45 minut budou jako podešev. Já nevím, ale mám dojem, že tento autor si z nás dělá legraci a zkouší, co mu projde.
zizala: má pravdu