Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 090 kJ / 499 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,72 g | 
| Tuky | 48,30 g | 
| Vláknina | 7,39 g | 
| Cholesterol | 78 mg | 
| Sodík | 604 mg | 
| Sůl | 1,50 g | 
| Sacharidy | 9,76 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Celer a mrkve okrájíme a nastrouháme na jemném struhadle do mísy. Jarní cibulku nakrájíme nadrobno a přidáme k nastrouhané zelenině.
	Krok 2: Vše zakápneme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Přidáme čerstvě nastrouhaný křen. Kdo nemá, může použít ze skleničky, ale v tom případě minimálně 2 vrchovaté lžičky.
	Krok 3: Přidáme tatarskou omáčku, vše důkladně promícháme a dáme minimálně na 2 hodiny odpočinout do chladničky, aby se chutě spojily. Podáváme namazané na bílém pečivu. Výborně se také hodí jako příloha ke grilovanému hovězímu masu.
Zveřejněno 5. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rychlý celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yLNE
Moje poznámka
					
				
Rychlý celerový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yLNE
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Suroviny:
						
							bulva celerová, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							křen, 
						
						
							tatarská omáčka, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
Komentáře (4)
Osobně mám také problémy s trávením česneku, přesto si bez něj nedokážu představit kuchyni. Když to jde, řeším tento problém rozkrojením stroužků a vyjmutím středu (takzvaného srdce) česneku. Granulovaný česnek rozhodně nedoporučuji. Je mi po něm ještě více těžko než po klasickém
Prý při použití granulovaného česneku k problémům nedochází...