Postup přípravy
(Pokud nepracujeme se zbylými šulánky, je třeba je z bramborového těsta nejprve uvařit. Většinou na to myslím při vaření bramborových knedlíků předem a připravím si a uvařím i nějaké šulánky.) Krok 3: Zapečeme v troubě při 180-200 °C, asi 30-45 minut (podle množství surovin v pekáčku), do červena.
Pokud používám libové uzené maso, během pečení směs ještě pokapu rozpuštěným sádlem.
Zveřejněno 7. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stařenčiny šulánky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3NO
Moje poznámka
Stařenčiny šulánky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3NO
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 2 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 3 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 4 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 5 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 8 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 8 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 8 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 9 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 9 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 9 hodinami
Suroviny:
těsto bramborové,
zelí kysané,
maso uzené,
sádlo
Komentáře (7)