Postup přípravy
(Pokud nepracujeme se zbylými šulánky, je třeba je z bramborového těsta nejprve uvařit. Většinou na to myslím při vaření bramborových knedlíků předem a připravím si a uvařím i nějaké šulánky.) Krok 3: Zapečeme v troubě při 180-200 °C, asi 30-45 minut (podle množství surovin v pekáčku), do červena.
Pokud používám libové uzené maso, během pečení směs ještě pokapu rozpuštěným sádlem.
Zveřejněno 7. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stařenčiny šulánky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3NO
Moje poznámka
Stařenčiny šulánky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3NO
Nejnovější recepty
Snadné perníčky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové nudličky po čínsku
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové řezy
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí roštěná po znojemsku podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová polévka s růžičkovou kapustou a lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
[email protected] před 10 minutami
Medové perníčky
Mircca před 1 hodinou
Jemné koblížky z DP
dejvi01 před 2 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Panova před 2 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 2 hodinami
Afrika řezy
Panova před 2 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou a rýží
[email protected] před 2 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Zlajda95 před 2 hodinami
Rychlá banánová buchta
Radka1984 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně podle šéfkuchaře Friče
Honzka1974 před 4 hodinami
Suroviny:
těsto bramborové,
zelí kysané,
maso uzené,
sádlo
Komentáře (7)