Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tarhoňoto na srbský způsob

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 9. 2020 14:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 841 kJ / 1 635 kcal
Bílkoviny123,21 g
Tuky24,54 g
Vláknina20,73 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 417 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy220,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mata3636 mata3636

2. 12. 2020 21:16

DANILLA: prepáč, že tak neskoro odpovedám.
Tarhoňu opražím na troške masti

RobertM

2. 12. 2020 16:20

S Tarhoňou jsem ještě nepracoval.

mika59 mika59

16. 9. 2020 19:45

Frantiska: Moc děkuji :-K:-K

mika59 mika59

16. 9. 2020 19:44

mata3636: Když dělám tarhoňu jako přílohu, taky ji orestuji do zlatavé barvy. Ale tady mi to přišlo zbytečné, nasaje krásně chuť omáčky a masa...a děkuji :-K

DANILLA

16. 9. 2020 19:30

mata3636: na oleji nebo na sucho?

mata3636 mata3636

16. 9. 2020 16:18

Tarhoňoto je u nás veľmi obľúbené. Ja tarhoňu opražím a tak nasypem k mäsu, zdá sa mi, že je to chutnejšie.

Frantiska Frantiska

16. 9. 2020 15:09

to vypada moc dobre

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, slanina, cibule, česnek, paprika, rajče, kapie sterilovaná, protlak, paprika sušená sladká, hrášek mražený, těstoviny tarhoňa, vývar, sůl, pepř, cukr

TopRecepty.cz

Tarhoňoto na srbský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M3k3