Žampiónové knedlíčky do polévky

tejaja Kuchařka: tejaja

Přílohy 0 názorů

Suroviny

150 g žampionů
2 rohlíky nebo housky
1 vejce
trochu mléka
1 lžíce sekané petrželky
olej
sůl
strouhanka na zahuštění
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Šampiňóny nasekáme na drobno a na oleji krátko podusíme.

  2. Rožky narežeme na kocky a zvlhčíme mliekom. Pridáme vychladnuté huby, vajce, vňať, soľ, premiešame a zahustíme strúhankou.

  3. Z hmoty tvarujeme malé knedlíčky, ktoré zavárame do vriacej polievky a varíme cca 5 minút.

Poznámka

Knedlíčky sa hodia do vývarov a hubových, ale aj zemiakových polievok.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Žampiónové knedlíčky do polévky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: polévka žampionová žampionová polévka žampionova polevka recept žampionové recepty prilohy do polevky žampionové knedlíky zampionové polévky žampionové knedlíky recept polevky žampionove recepty polévky žampionové polévky zampionova vaření polévka žampionová jemný knedlík knedlicky do polevky

Zapomněl/a jsem heslo