Hrušková povidla na frgále
Bohatá úroda hrušek se dá zužitkovat ledasjak. Pojďte s námi připravit tato jednoduchá hrušková povidla, která voní po skořici a hřebíčku. Jakmile pak přijde chuť třeba na frgály, budete je mít po ruce. Tak hurá do toho.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 893 kJ / 2 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,57 g |
Tuky | 5,80 g |
Vláknina | 61,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 538,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrušková povidla na frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zLKO
Moje poznámka
Hrušková povidla na frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zLKO
Nejnovější recepty
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 16 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 16 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 7 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 8 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 10 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 10 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 10 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 10 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 10 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 10 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 10 hodinami
Suroviny:
skořice,
ocet,
hruška,
koření hřebíček,
cukr krupice
Komentáře (10)
TIP: vypečený "karamel" z hrušek a koření jsem slila do dvou skleněných lahviček a používáme jej jako přeliv na buchtu, zmrzlinu nebo palačinky
Já je melu a pak ještě projedu el. pasírovačem, ale to už je moje rozmazlenost.
Na frgále se sice hrušková povidla dávají...
No, ale náplň na FRGÁLE se připravuje z rozvařených SUŠENÝCH hrušek, že