Hrušková povidla na frgále
Bohatá úroda hrušek se dá zužitkovat ledasjak. Pojďte s námi připravit tato jednoduchá hrušková povidla, která voní po skořici a hřebíčku. Jakmile pak přijde chuť třeba na frgály, budete je mít po ruce. Tak hurá do toho.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 893 kJ / 2 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,57 g |
Tuky | 5,80 g |
Vláknina | 61,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 538,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrušková povidla na frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zLKO
Moje poznámka
Hrušková povidla na frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zLKO
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bábovka z cukety
Přidáno před 1 hodinou
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 12 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 15 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 17 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový chleba III.
Jara24 před 1 hodinou
Mini Pavlova
MichaelaM před 3 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 10 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 12 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 14 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 15 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 17 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 17 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 19 hodinami
Suroviny:
skořice,
ocet,
hruška,
koření hřebíček,
cukr krupice
Komentáře (10)
TIP: vypečený "karamel" z hrušek a koření jsem slila do dvou skleněných lahviček a používáme jej jako přeliv na buchtu, zmrzlinu nebo palačinky
Já je melu a pak ještě projedu el. pasírovačem, ale to už je moje rozmazlenost.
Na frgále se sice hrušková povidla dávají...
No, ale náplň na FRGÁLE se připravuje z rozvařených SUŠENÝCH hrušek, že