Maminčino kuře – klasický recept
Klasicky upečené kuře je doplněno směsí jater a žampionů. To činí pokrm nejen chuťově velmi zajímavým, ale i na pohled porci zvětšuje. Tato směs pak dodává jinak suchému kuřeti svou šťavnatost.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 255 kJ / 1 734 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,60 g |
| Tuky | 78,57 g |
| Vláknina | 23,70 g |
| Cholesterol | 61 mg |
| Sodík | 823 mg |
| Sůl | 2,03 g |
| Sacharidy | 204,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maminčino kuře – klasický recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vElM
Moje poznámka
Maminčino kuře – klasický recept
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vElM
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 3 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 2 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 3 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 4 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 5 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 8 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 8 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 8 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 9 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 9 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 9 hodinami
Suroviny:
kuře,
játra vepřová,
olej,
slanina,
máslo,
nudle široké,
cibule,
houby čerstvé,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
koření grilovací
Komentáře (7)