Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 204 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,83 g |
Tuky | 31,96 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 39,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGVz
Moje poznámka
Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGVz
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 17 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 4 minutami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 10 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 13 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 14 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 16 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 16 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 16 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 17 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 18 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 18 hodinami
Suroviny:
jazyk vepřový,
mrkev,
petržel,
celer,
pepř celý,
bobkový list,
cibule,
sůl,
cibule,
semínka hořčičná,
hořčice,
smetanový křen,
máslo,
mouka hladká,
vývar masový,
smetana na vaření,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (7)