Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 204 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,83 g |
Tuky | 31,96 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 39,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGVz
Moje poznámka
Vepřový jazyk v křenovo-hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGVz
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 8 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 8 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 9 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 7 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 7 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 7 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 7 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 8 hodinami
Jablkový perník
collins před 9 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 11 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 13 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 14 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 14 hodinami
Suroviny:
jazyk vepřový,
mrkev,
petržel,
celer,
pepř celý,
bobkový list,
cibule,
sůl,
cibule,
semínka hořčičná,
hořčice,
smetanový křen,
máslo,
mouka hladká,
vývar masový,
smetana na vaření,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (7)