Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 802 kJ / 1 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,70 g |
| Tuky | 82,41 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 256 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 100,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Burákové máslo, cukr a máslo vyšleháme do hladkého krému, naplníme zdobící pytlík a uložíme na chvíli do chladu.
Krok 2: Rozložíme preclíčky na utěrku (proti klouzání) a na jednu půlku naneseme pytlíkem krém. Přiklopíme druhým preclíčkem a dáme do lednice pořádně ztuhnout.
Krok 3: Polevu v pytlíčku dáme do horké vody rozpustit, nastřihneme růžek a slepené preclíčky pokropíme.
Hned je zlehka posypeme mořskou solí a dáme do chladu ztuhnout.
Hned je zlehka posypeme mořskou solí a dáme do chladu ztuhnout.
Zveřejněno 18. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkové preclíky s arašídovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvqP
Moje poznámka
Bezlepkové preclíky s arašídovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvqP
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 9 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 10 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 10 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 3 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 5 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 7 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 8 hodinami
Suroviny:
máslo,
cukr moučkový,
máslo,
poleva čokoládová,
sůl mořská
Komentáře (1)