Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 370 kJ / 3 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,75 g |
| Tuky | 222,50 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 678 mg |
| Sodík | 108 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 230,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Změklé máslo promícháme s tvarohem a zaděláme hladkou moukou do požadované konzistence
Krok 2: Vyválíme, vykrájíme, pečeme, obalujeme v moučkovém nebo vanilkovém cukru (domácí vanilkový cukr připravuji tak, že do dózy zavřu 1 kg mouč. cukru a několik vanilkových lusků a nechám pěkně uležet až nabere vůni. Po spotřebování jen ke starým luskům dodám jeden nový lusk a cukr a opakuji)
Zveřejněno 25. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohové cukroví pro pečení s dětmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nv4P
Moje poznámka
Tvarohové cukroví pro pečení s dětmi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nv4P
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 22 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 23 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 23 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová kolečka
zonoro před 7 minutami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 2 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 3 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 4 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 4 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 5 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 5 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 7 hodinami
Suroviny:
máslo,
tvaroh měkký,
mouka hladká,
cukr vanilkový
Komentáře (2)