Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzská králičí polévka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 1. 2021 03:04

Suroviny

Porce: 4 a více

Nutriční hodnoty

Energie3 385 kJ / 809 kcal
Bílkoviny18,18 g
Tuky64,32 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 671 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy7,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem kdysi opsala, asi z nějakého časopisu, a trochu upravila, protože králičího masa bez kosti by mi na polévku asi bylo líto.

Ujišťuji kuchařky a kuchaře, že tymián v králičí polévce (v přiměřeném množství) je fakt skvělý.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

MamlajdaD

18. 1. 2021 17:46

Jaromira18: Děkuji za milý komentář :-K a přeji ať vám polévka chutná! :yes::-8 Zdravím! :-K:-K:-K

Jaromira18

18. 1. 2021 09:53

:yes::yes:Musí být vynikající, těším se až jí uvařím.:-K:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso králičí, máslo, mouka hladká, mrkev, petržel, celer, zelí, sůl, pepř, česnek sušený, koření nové koření, tymián, víno červené suché, máslo, vejce, mouka polohrubá, sůl, nať petrželová

TopRecepty.cz

Francouzská králičí polévka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lqnj