Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Poctivá kulajda s liškami

Hodnocení receptu je 4,9 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

2. 8. 2009 18:28

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 499 kJ / 1 553 kcal
Bílkoviny37,90 g
Tuky116,31 g
Vláknina19,65 g
Cholesterol 845 mg
Sodík 324 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy80,09 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kulajda chutná nejlépe druhý den – podáváme ji horkou, někomu však více chutná studená…

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

klukodvody klukodvody

2. 8. 2009 20:22

:-)Tak to vůbec není špatné.Dělám podobnou,s houbama a je to zvláštní s houbama není jihočeská,ale z Vysočiny.S tím octem máte pravdu a já si dělám koprový ocet a tím pak polévku dochucuji.Ty lišky jsou super,ale bohužel skoro vymizely.Jinak ta Vaše polévečka vypadá hezky i napohled.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kulajda z lišek kulajda bílá polévka s liškami kulajda recept polévka z lišek polévka s liškami polévka kulajda kulajda s houbami recept kulajda polévka bílá polévka s liškama kulajda s houbama koprová polévka s liškami lišky polévka kulajda s lišek vyborna a chutna polevka-kulajda recept s liškami bílá polévka z lišek polévka s liškama houbová polévka z lišek jihočeská kulajda s liškami

Suroviny: cibule, mouka hladká, brambory, máslo, houby, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, smetana ke šlehání, kopr čerstvý, vejce, ocet, sůl

TopRecepty.cz

Poctivá kulajda s liškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7LAB