Postup přípravy
Na druhý den vložíme bůček (kůží nahoru) do sádlem vymazaného pekáče, posypeme kmínem, podlijeme trochou vody a přikrytý dáme do trouby na 150 °C asi na hodinku. Poté odstraníme víko, zvýšíme teplotu na 200 °C a upečeme dozlatova. Po upečení bůček zabalíme do alobalu a necháme dojít. Krok 2: Do výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme ji dozlatova, rozmixujeme a dochutíme. Krok 3: Můžeme podávat s kaší, s brambory, se zelím a knedlíkem.
Zveřejněno 25. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bůček s bramborovou kaší a cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jv3g
Moje poznámka
Pečený bůček s bramborovou kaší a cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jv3g
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 12 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno 27. 8. 2025 21:20:23
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí česneková pomazánka
supportorlik před 34 minutami
Cuketové koblihy
Bretik před 1 hodinou
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 2 hodinami
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
TondaS před 3 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 3 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 4 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 4 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 4 hodinami
Suroviny:
bůček,
česnek granulovaný,
sůl,
sádlo,
voda,
cibule,
kmín celý
Komentáře (2)