Postup přípravy
Na druhý den vložíme bůček (kůží nahoru) do sádlem vymazaného pekáče, posypeme kmínem, podlijeme trochou vody a přikrytý dáme do trouby na 150 °C asi na hodinku. Poté odstraníme víko, zvýšíme teplotu na 200 °C a upečeme dozlatova. Po upečení bůček zabalíme do alobalu a necháme dojít. Krok 2: Do výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme ji dozlatova, rozmixujeme a dochutíme. Krok 3: Můžeme podávat s kaší, s brambory, se zelím a knedlíkem.
Zveřejněno 25. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bůček s bramborovou kaší a cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jv3g
Moje poznámka
Pečený bůček s bramborovou kaší a cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jv3g
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 8 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 12 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 15 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 19 minutami
Kuře na celeru
JanaPav před 1 hodinou
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 1 hodinou
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 3 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 3 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 4 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Suroviny:
bůček,
česnek granulovaný,
sůl,
sádlo,
voda,
cibule,
kmín celý
Komentáře (2)