Postup přípravy
Na druhý den vložíme bůček (kůží nahoru) do sádlem vymazaného pekáče, posypeme kmínem, podlijeme trochou vody a přikrytý dáme do trouby na 150 °C asi na hodinku. Poté odstraníme víko, zvýšíme teplotu na 200 °C a upečeme dozlatova. Po upečení bůček zabalíme do alobalu a necháme dojít. Krok 2: Do výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme ji dozlatova, rozmixujeme a dochutíme. Krok 3: Můžeme podávat s kaší, s brambory, se zelím a knedlíkem.
Zveřejněno 25. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený bůček s bramborovou kaší a cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jv3g
Moje poznámka
Pečený bůček s bramborovou kaší a cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jv3g
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 3 hodinami
Krenex
dragomirac před 5 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 5 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 5 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 6 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 6 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 7 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 hodinami
Suroviny:
bůček,
česnek granulovaný,
sůl,
sádlo,
voda,
cibule,
kmín celý
Komentáře (2)