Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 500 kJ / 1 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,04 g |
Tuky | 10,59 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 689 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 42,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kousky a vetřeme do něho 2 PL zvěřinového koření. Osolíme a necháme hodinku odležet.
Krok 2: Na sádle zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli s mrkví. Přidáme maso a krátce orestujeme. Přidáme prolisovaný česnek a dál restujeme. Podlijeme dobrým červeným vínem a dusíme do měkka.
Krok 3: Podáváme např. s těstovinami.
Zveřejněno 30. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnnY
Moje poznámka
Jehněčí s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnnY
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 14 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 8 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 9 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 9 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 9 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 10 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 11 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 13 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 14 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 15 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 15 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
mrkev,
cibule,
koření,
česnek,
víno červené,
sůl
Komentáře (1)