Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlovo-tvarohový koláč

Hodnocení receptu je 4,8 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 2. 2021 10:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 321 kJ / 1 750 kcal
Bílkoviny72,76 g
Tuky52,90 g
Vláknina21,68 g
Cholesterol 82 mg
Sodík 406 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy234,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pôvodný recept mám z knihy Fit recepty, ale tam namiesto pšena bola použitá ryža. Prispôsobila som si to so pšenom a je to výborné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

5. 3. 2021 09:50

Gabina: :-KGabika, nikdy som jáhly nesparovala, a používam ich desaťročia, a nikdy horké neboli. ;-) Prepláchnem vodou a dám variť. ;-)

Gabina

5. 3. 2021 09:46

Neměly by se jahly nejdriv spařit horkou vodou, aby nebyly hořké?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: jáhly, mléko, tvaroh jemný, med, skořice, kokos, želatina, ovoce

TopRecepty.cz

Jáhlovo-tvarohový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dmpn