Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 438 kJ / 1 061 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,77 g |
Tuky | 41,74 g |
Vláknina | 20,42 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 443 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 51,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky. Citronovou šťávu smícháme se solí, pepřem, lžičkou oleje, lisovaným česnekem, přidáme oregano a tymián, promícháme. Přidáme maso a necháme půl hodiny v chladu.
Krok 2: Zelí nakrájíme na nudličky, mírně osolíme, opepříme, dle chuti přidáme ocet a nakonec jogurt a promícháme.
Krok 3: Uleželé maso zprudka opečeme na rozehřátém tuku, nakonec přidáme rajský protlak a necháme prohřát.
Zveřejněno 17. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí gyros se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qK7R
Moje poznámka
Kuřecí gyros se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qK7R
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 14 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 14 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 15 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 15 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 43 minutami
Klasické palačinky
Vendeliin před 1 hodinou
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 2 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 13 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 13 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 13 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 13 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 14 hodinami
Jablkový perník
collins před 15 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej,
tymián,
česnek,
šťáva citronová,
zelí hlávkové,
jogurt bílý,
protlak rajčatový,
ocet
Komentáře (1)