Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 836 kJ / 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,97 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 47,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Omytá zelená jablka zbavíme jadřinců, nakrájíme na plátky a dáme do uzavíratelné misky. Přidáme oloupanou červenou cibuli nakrájenou na kolečka a promícháme. Můžeme nechat v misce nebo přendat do větší zavařovací sklenice s víčkem.
Krok 2: Svaříme jablečný ocet, cukr, bobkové listy, špetku soli a horkým nálevem zalijeme směs jablek a cibule. Několikrát během chladnutí protřepeme a necháme zcela vychladnout. Kdo nemá rád výraznou chuť, přidá při vaření do nálevu trošku vody.
Krok 3: Salát může být udělaný předem a podáváme ho bez zálivky. Výborně se hodí k masu pečenému, grilovanému, steakům, roládám apod.
Zveřejněno 27. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Naložená jablka s cibulí v octové zálivce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nERD
Moje poznámka
Naložená jablka s cibulí v octové zálivce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nERD
Nejnovější recepty
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 41 minutami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 1 hodinou
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s krupicí
Přidáno před 2 hodinami
Sardinková pomazánka podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 33 minutami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 34 minutami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 40 minutami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 44 minutami
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 3 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 4 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 7 hodinami
Suroviny:
jablko zelené,
cibule červená,
ocet jablečný,
cukr krupice,
bobkový list,
sůl
Komentáře (3)