Suroviny
Porce: 15 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 893 kJ / 4 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,13 g |
Tuky | 228,17 g |
Vláknina | 27,75 g |
Cholesterol | 207 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 567,28 g |
Postup přípravy
Ve šlehací míse ručním šlehačem našleháme mascarpone s jemným tvarohem a cukrem (dle chuti je možno přidat, ale mango je dost sladké). Krok 4: Na vychladlý korpus navrstvíme a uhladíme krém, na který poklademe nakrájené mango. Lžičku prášku Tang smícháme s práškem želé a rozmícháme v 250 ml studené vody. Za stálého míchání přivedeme k varu
a povaříme 1 minutu. Odstavíme a za občasného promíchání necháme mírně zchladnout, jakmile začne lepit, polijeme želatinou připravený moučník a necháme zcela vychladnout. Můžeme ještě dozdobit šlehačkou, ale není to nutné.
Zveřejněno 8. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mango řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPjM
Moje poznámka
Mango řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPjM
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 1 hodinou
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 14 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 15 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 15 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 18 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 18 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 18 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 19 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 19 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 19 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
kypřící prášek,
cukr,
kakao,
sůl,
voda,
olej,
esence vanilková,
ocet,
mascarpone,
tvaroh jemný,
cukr vanilkový,
mango,
šťáva citronová,
želé dortové,
mango
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.