Velikonoční nádivka de Luxe
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned několik různých druhů, dodávají jí tak opravdu výtečnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 799 kJ / 3 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 476,12 g |
Tuky | 152,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,63 g |
Sodík | 9,99 g |
Sůl | 22,89 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka de Luxe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPmM
Moje poznámka
Velikonoční nádivka de Luxe
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vPmM
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 19 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno 2. 9. 2025 09:10:08
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 6 minutami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 1 hodinou
Cikánské řízky
hd.monthy před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Katerain před 2 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 2 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 3 hodinami
Domácí kečup
Marfyk před 3 hodinami
Banánové lívance
Mazej před 3 hodinami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 4 hodinami
Suroviny:
plecko vepřové,
maso uzené,
kaiserky,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
kůra citronová,
máslo,
česnek mědvědí,
pažitka,
petrželka,
popenec,
pampeliška,
kopřivy,
sedmikráska,
libeček
Komentáře (18)
Ale vytaženo z trouby, vypadá to dobře a voní to dobře
Edit: je to moc dobre, je to jiné než klasika s kostickami bílého pečiva, hutnější, ale dobre
.....natrhané kaiserky ROZMOČIL Y!
maris: Vývaru musí být takové množství, aby se všechny nakrájené nebo natrhané kaiserky rozmočili. Máčí se tak dlouho, dokud si vše nepřipravíte. Ale i kdyby tam zůstal tu a tam pucíček, nic se neděje. Nejlepší je to děla z čerstvých, lépe nasají.
Já ji určitě vyzkouším... Jen těch bylin asi tolik dohromady nedám....
Už tě vidím, jak jsi vyrazila na zahradu s kosou...ty byliny