Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 158 kJ / 1 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,34 g |
| Tuky | 58,49 g |
| Vláknina | 48,57 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 135 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 115,37 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na třech lžících oleje osmahneme dvě pokrájené cibule, přidáme na kostky nakrájenou cuketu, patison, okořeníme oreganem a 10-15 minut restujeme.
Krok 2: Vsypeme čočku, zalijeme vývarem a vaříme doměkka.
Krok 3: Ochutíme lžící lahůdkového droždí, čerstvě mletým pepřem a solí. Rozmixujeme dohladka, zalijeme smetanou a prohřejeme.
Zveřejněno 1. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z patisonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EY0k
Moje poznámka
Polévka z patisonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EY0k
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 8 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 3 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 3 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 4 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Suroviny:
olej,
cibule,
cuketa,
čočka červená,
pepř,
sůl,
koření oregáno,
vývar zeleninový,
droždí lahůdkové,
smetana
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.