Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 158 kJ / 1 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,34 g |
| Tuky | 58,49 g |
| Vláknina | 48,57 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 135 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 115,37 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na třech lžících oleje osmahneme dvě pokrájené cibule, přidáme na kostky nakrájenou cuketu, patison, okořeníme oreganem a 10-15 minut restujeme.
Krok 2: Vsypeme čočku, zalijeme vývarem a vaříme doměkka.
Krok 3: Ochutíme lžící lahůdkového droždí, čerstvě mletým pepřem a solí. Rozmixujeme dohladka, zalijeme smetanou a prohřejeme.
Zveřejněno 1. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z patisonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EY0k
Moje poznámka
Polévka z patisonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EY0k
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 24 minutami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 13 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 40 minutami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 53 minutami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 8 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 12 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 12 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 14 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 14 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 14 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 15 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 15 hodinami
Suroviny:
olej,
cibule,
cuketa,
čočka červená,
pepř,
sůl,
koření oregáno,
vývar zeleninový,
droždí lahůdkové,
smetana
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.