Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 153 kJ / 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,57 g |
Tuky | 23,32 g |
Vláknina | 7,76 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 4,73 g |
Sůl | 11,05 g |
Sacharidy | 29,83 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zpěníme cibuli, na kterou pak přidáme papriku. Krátce zarestujeme, přidáme fazole, prolisovaný česnek a na kostičky pokrájené uzené maso.
Krok 2: Podlijeme vývarem dle potřeby a povaříme. Ke konci přidáme štědrou porci pažitky.
Zveřejněno 22. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole starého rančera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7EY8
Moje poznámka
Fazole starého rančera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7EY8
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 58 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Suroviny:
fazole,
maso uzené,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
kečup sladký,
olej,
pažitka,
vývar
Komentáře (2)