 
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 093 kJ / 1 217 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 137,30 g | 
| Tuky | 67,60 g | 
| Vláknina | 0,60 g | 
| Cholesterol | 336 mg | 
| Sodík | 283 mg | 
| Sůl | 0,60 g | 
| Sacharidy | 14,60 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Hovězí maso umyjeme, uvaříme ve slané vodě. Měkké maso nakrájíme na plátky.
	Krok 2: Na sádle zpěníme cibulku nadrobno pokrájenou, přidáme plátky masa a drcený pepř. Chvilku dusíme, podléváme polévkou a posléze zahustíme rozmíchanou vodou s moukou. Provaříme.
	Krok 3: Příloha jsou smažené brambory.
Zveřejněno 4. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Hovězí maso na pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AB1P
Moje poznámka
					 
				
Hovězí maso na pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AB1P
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Rajská omáčka
prichystalr před 7 minutami
	
			 
	
	
Pečená krkovička
[email protected] před 25 minutami
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 1 hodinou
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 2 hodinami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 5 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 5 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 6 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 7 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 8 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 9 hodinami
						Suroviny:
						
							hovězí zadní, 
						
						
							sůl, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							pepř, 
						
						
							vývar, 
						
						
							mouka hladká
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (3)
A že po přidání mouky s vodou provařime, to začátečník nemusí vědět.