Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 588 kJ / 4 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,16 g |
Tuky | 170,76 g |
Vláknina | 38,30 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 697,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celá vejce a cukr ušleháme do husté pěny, přidáme olej, a postupně všechny ostatní suroviny. Nakonec přileji trochu mléka, aby to nebylo moc husté. Těsto se má dát krásně vylít a rozetřít na plech.
Krok 2: Dáme péct do trouby na 160 stupňů.
Krok 3: Po upečení si připravíme polevu. Všechny suroviny dáme do kastrůlku na mírný oheň, mícháme. Během chvilky se ingredience spojí. Polijeme ještě teplý moučník.
Zveřejněno 8. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový koláč od prababičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oM6K
Moje poznámka
Jablkový koláč od prababičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oM6K
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
olej,
kakao,
mouka hladká,
mouka rýžová,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
jablko,
oříšky,
mléko,
cukr moučkový,
máslo,
voda,
kakao
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.