Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená quinoa s červenými fazolemi a kukuřicí

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 40 min

100 min (60 min příprava + 40 min tepelná úprava)

21. 7. 2021 18:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 451 kJ / 1 064 kcal
Bílkoviny41,15 g
Tuky14,44 g
Vláknina46,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy172,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Další recepty na snadná veganská jídla bez lepku naleznete na mém blogu www.varimbezlepkumlekavajec.cz.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 7. 2021 10:04

:yes::yes: taková změna je rozhodně vítaná <3:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: quinoa, olej, cibule, česnek, fazole červené sterilované, kukuřice, pyré rajčatové, sůl, pepř, chilli, římský kmín mletý, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Zapečená quinoa s červenými fazolemi a kukuřicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BDOx