Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Borůvkovo - rybízová bublanina

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 40 min

100 min (60 min příprava + 40 min tepelná úprava)

22. 8. 2021 14:59

Suroviny pro 14

14

Nutriční hodnoty

Energie10 232 kJ / 2 446 kcal
Bílkoviny61,25 g
Tuky95,28 g
Vláknina24,75 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 505 mg
Sůl1,79 g
Sacharidy323,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ovoce můžeme zvolit podle toho, jaké máme doma.

Recept jsem zvolila tentokrát z časopisu Chvilka v kuchyni.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MiskaM MiskaM

22. 8. 2021 15:43

Coleta: pardon rybíz spletla jsem se. Hned opravím.

Coleta

22. 8. 2021 15:18

Zřejmě špatné foto, já vidím rybíz

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, vejce, kefír, mouka polohrubá, mouka špaldová celozrnná, mouka celozrnná žitná, kypřící prášek, sůl, borůvky, rybíz

TopRecepty.cz

Borůvkovo - rybízová bublanina

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nLkp