Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rillettes po staročesku

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 510 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 450 min +marinování

510 min (60 min příprava + 450 min tepelná úprava, +marinování)

11. 1. 2022 20:58

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie32 585 kJ / 7 788 kcal
Bílkoviny304,40 g
Tuky694,56 g
Vláknina42,60 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 2,84 g
Sůl6,00 g
Sacharidy72,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tenhle recept je starý jako lidstvo samo, z doby, kdy nebyly ledničky a moderní vymoženosti, nicméně chutí a vědomím, co jím, je myslím stále aktuální. V naší rodině se dělá, co vím, od nepaměti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Sunshine

12. 3. 2022 14:34

Té soli má být 4 dkg, aleto je detail, který každému kdo vaří, dojde. Dělám podobně anebo zavařuju napůl bůček a napůl žebra z divočáka s divokým kořením, taky moc dobré. Dávám plný počet bodů:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 1. 2022 16:02

:-)opravdu dobrota <3:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bůček, cibule, česnek, sůl, kmín celý, voda, sádlo

TopRecepty.cz

Rillettes po staročesku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DpK6