Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 314 kJ / 3 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 332,00 g |
| Tuky | 224,93 g |
| Vláknina | 2,53 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 3,13 g |
| Sůl | 8,19 g |
| Sacharidy | 75,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme suroviny na marinádu. Kuřecí prsa rozkrojíme tak, aby z každé vznikl "motýlek". Každého "motýlka" jemně potřeme trochou marinády, přidáme plátek šunky a plátek sýra, zavineme, napíchneme na špejli, aby se plátky nerozbalovaly.
Krok 2: Zbylou marinádou potřeme vnějšek závitků a necháme, nejlépe přes noc, v chladu odležet.
Krok 3: Poté pečeme v troubě při 180 °C, dokud není maso měkké. Podávala jsem s naloženou zeleninou a pečivem.
Zveřejněno 25. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná kuřecí prsa na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2zpz
Moje poznámka
Plněná kuřecí prsa na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2zpz
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 7 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 8 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 10 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánový chlebíček II
Krize před 10 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 13 minutami
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 15 minutami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
Kajkajak před 44 minutami
Banánové vafle
Hajecna Katka před 2 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
L.Komrska před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Guláš staré rančerky
ErikaU před 2 hodinami
Mazanec pro Irenku
RadunkaD před 2 hodinami
České housky-rohlíky
RadunkaD před 3 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr,
olej rostlinný,
kečup ostrý,
hořčice plnotučná,
koření grilovací
Komentáře (1)