Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 314 kJ / 3 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 332,00 g |
| Tuky | 224,93 g |
| Vláknina | 2,53 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 3,13 g |
| Sůl | 8,19 g |
| Sacharidy | 75,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme suroviny na marinádu. Kuřecí prsa rozkrojíme tak, aby z každé vznikl "motýlek". Každého "motýlka" jemně potřeme trochou marinády, přidáme plátek šunky a plátek sýra, zavineme, napíchneme na špejli, aby se plátky nerozbalovaly.
Krok 2: Zbylou marinádou potřeme vnějšek závitků a necháme, nejlépe přes noc, v chladu odležet.
Krok 3: Poté pečeme v troubě při 180 °C, dokud není maso měkké. Podávala jsem s naloženou zeleninou a pečivem.
Zveřejněno 25. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná kuřecí prsa na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2zpz
Moje poznámka
Plněná kuřecí prsa na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2zpz
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 20 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 41 minutami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 23 minutami
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 hodinou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 2 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 3 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 4 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 11 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 15 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr,
olej rostlinný,
kečup ostrý,
hořčice plnotučná,
koření grilovací
Komentáře (1)