Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 314 kJ / 3 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 332,00 g |
| Tuky | 224,93 g |
| Vláknina | 2,53 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 3,13 g |
| Sůl | 8,19 g |
| Sacharidy | 75,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme suroviny na marinádu. Kuřecí prsa rozkrojíme tak, aby z každé vznikl "motýlek". Každého "motýlka" jemně potřeme trochou marinády, přidáme plátek šunky a plátek sýra, zavineme, napíchneme na špejli, aby se plátky nerozbalovaly.
Krok 2: Zbylou marinádou potřeme vnějšek závitků a necháme, nejlépe přes noc, v chladu odležet.
Krok 3: Poté pečeme v troubě při 180 °C, dokud není maso měkké. Podávala jsem s naloženou zeleninou a pečivem.
Zveřejněno 25. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná kuřecí prsa na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2zpz
Moje poznámka
Plněná kuřecí prsa na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2zpz
Nejnovější recepty
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 2 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 2 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 9 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
[email protected] před 39 minutami
Tvarohová pizza
veronika_straka před 1 hodinou
Salát Coleslaw
ivanc před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 1 hodinou
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 1 hodinou
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 2 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 2 hodinami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 2 hodinami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 2 hodinami
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 3 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr,
olej rostlinný,
kečup ostrý,
hořčice plnotučná,
koření grilovací
Komentáře (1)