Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí játra na smetaně a žampionech

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

25 min (25 min tepelná úprava)

22. 2. 2022 22:28

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 407 kJ / 1 770 kcal
Bílkoviny105,59 g
Tuky120,81 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,66 g
Sodík 999 mg
Sůl2,80 g
Sacharidy48,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Blánu na okraji nařízneme, pomocí ukazováčku nadzvedneme a uvolníme. Z jednoho konce jater uvolněnou blánu uchopíme do papírové utěrky a opatrně stáhneme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 2. 2022 21:09

Marie Svarcova: Děkuji Ti,Maruško:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 2. 2022 10:04

:-)<3:yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra hovězí, smetana, víno bílé, mouka hladká, olej, máslo, cibule, žampióny, omáčka worcesterová, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí játra na smetaně a žampionech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/prAN