Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovice v copánku v pomalém hrnci

Pečená vepřová krkovice chutná v jakékoliv podobě. Tady vám přinášíme recept na její úpravu v pomalém hrnci. Maso je ozvláštněno nejen chutí medvědího česneku, ale navíc podobou copánku, který potěší i vaše oko.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 260 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 240 min při použití pomalého hrnce

260 min (20 min příprava + 240 min tepelná úprava, při použití pomalého hrnce)

19. 4. 2022 20:32

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 784 kJ / 426 kcal
Bílkoviny4,55 g
Tuky28,89 g
Vláknina12,92 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 557 mg
Sůl2,70 g
Sacharidy34,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Medvědí česnek můžeme nahradit čerstvými špenátovými listy.

Na sepnutí použijeme 3 ks bambusových párátek.

Takto připravené maso můžeme také péct v klasické troubě na 180 °C cca 45-60 minut. Záleží na stáří. Během pečení přeléváme, podléváme a 15 minut před koncem po odstranění víka dopečeme na barvu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 4. 2022 20:55

RubyRom: Děkuji,Romanko:-8:-K

RubyRom RubyRom

27. 4. 2022 12:46

Krásné jídlo:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 4. 2022 10:24

Marie Svarcova: Maruško děkuji:-K
Sousedka má také hrnec Ultra Pro nádobí a nemůže si ho vynachválit:yes:Jídlo je z něj je prý hezky šťavnaté:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 4. 2022 10:18

Jaromira18: Jaruško děkuji:-KUpečený v troubě bude také dobrý:-QU nás medvědí česnek bude cca tak do neděle,pak už půjde do květu:-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 4. 2022 09:44

Ivusa: Moc děkuji:-KCopánek je moc chutný i upečený v kalsik troubě..Ale nějaký čas musím ze zdr. důvodů vymýšlet málo pracné vaření bez ohýbání se a míchání:-8

Ivusa Ivusa

20. 4. 2022 08:56

Ty jsi úplný kouzelník Drahuško,:-*krásný recept , medvědí česnek je fantazie a k tomu tahle variace,prostě nádhera :-K

Jaromira18 Jaromira18

20. 4. 2022 08:00

Vynikající recept, medvědí česnek mi už vyrostl, tak se těším až to upeču. Pomalý hrnec nemám, ale já si poradím.:-K:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 4. 2022 21:26

:-)<3:yes:Aničko nemám pomalý hrnec ale mám Ultra Pro nádobí ve kterém to lze dělat také , recept se mi moc líbí :yes: :yes:a foto máš hezké

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, slanina anglická, list medvědího česneku, hořčice, pepř mletý, sůl, olej, máslo, cibule, česnek, omáčka worcesterová, hořčice, vývar masový

TopRecepty.cz

Krkovice v copánku v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yoj0