Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí opečené gnocchi (z Prostřeno)
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 168 kJ / 2 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,89 g |
Tuky | 16,04 g |
Vláknina | 67,79 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 436,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 5. 2022 20:22
18. 5. 2022 13:14
18. 5. 2022 13:12
18. 5. 2022 12:55
17. 5. 2022 18:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 8 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 44 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jelly cake je dezert se želatinou, ve které se skrývají různá tajemství
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Suroviny: povidla švestková, vývar hovězí, cibule červená, mrkev, petržel, celer, víno červené, skořice celá, brambory, vejce, mouka polohrubá, sůl
Jelení medailonky s povidlovou omáčkou a domácí opečené gnocchi (z Prostřeno)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryyB
5 názorů