Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 199 kJ / 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,78 g |
| Tuky | 30,15 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 72 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 2,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinna klobasa se zelenou petrzeli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Yg
Moje poznámka
Vinna klobasa se zelenou petrzeli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Yg
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 9 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 11 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 12 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 8 minutami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 2 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 2 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 2 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 3 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 3 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 4 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 5 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 5 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 6 hodinami
Tématické fráze:
vinna klobasa,
vinnaklobasa,
recepty z vinné klobásy,
vinná klobása recept,
maso na špejli top recepty,
klobasa recept,
zelená s klobásou,
vinna klobása recepty,
opecene vine klobasi,
recepty s vinnou klobásou,
jak vyuzit klobásy,
recepty vinná klobása obrázky,
recepty vinná klobása obrázky,
vinná klobása zalitá zakysanou smetanou,
vinni klobasy,
recept petrželová klobása,
bila klobasa s petrzeli,
vinní klobása,
recepty vinni klobasa,
vinná klobasa brambory
Suroviny:
klobása vinná,
mouka hladká,
tuk,
sůl,
petržel
Komentáře (7)