Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 280 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,11 g |
Tuky | 4,15 g |
Vláknina | 92,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 195,97 g |
Postup přípravy
Štávu vysmahneme, seškrábneme vše připečené, malinko podlijeme a přidáme studené máslo. Již nevaříme, odstavíme a dobře promícháme. Nakonec přecedíme. Do šťávy nakrájíme játra.
Podáváme s libovolnou přílohou podle chuti.
Zveřejněno 5. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekový králík na hořčici a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw1Q
Moje poznámka
Česnekový králík na hořčici a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw1Q
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rizoto
MarketaAn před 10 sekundami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 6 hodinami
Suroviny:
králík,
játra králičí,
sůl,
špek,
zázvor čerstvý,
česnek,
cibule,
vývar masový,
bavorská hořčice,
sádlo,
máslo
Komentáře (3)