Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 280 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,11 g |
Tuky | 4,15 g |
Vláknina | 92,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 195,97 g |
Postup přípravy
Štávu vysmahneme, seškrábneme vše připečené, malinko podlijeme a přidáme studené máslo. Již nevaříme, odstavíme a dobře promícháme. Nakonec přecedíme. Do šťávy nakrájíme játra.
Podáváme s libovolnou přílohou podle chuti.
Zveřejněno 5. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česnekový králík na hořčici a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw1Q
Moje poznámka
Česnekový králík na hořčici a zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw1Q
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 47 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 52 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Suroviny:
králík,
játra králičí,
sůl,
špek,
zázvor čerstvý,
česnek,
cibule,
vývar masový,
bavorská hořčice,
sádlo,
máslo
Komentáře (2)