Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 060 kJ / 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,92 g |
| Tuky | 1,15 g |
| Vláknina | 14,73 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme dotmava nakrájanú cibuľu.
Krok 2: Pridáme na polkolieska narezanú klobásu a restujeme, kým klobása nepustí tuk.
Krok 3: Potom pridáme mletú papriku, nové korenie a bobkové listy.
Krok 4: Vložíme na kocky narezané zemiaky, zalejeme vodou a na miernom ohni varíme domäkka.
Krok 5: Keď sú zemiaky mäkké, pridáme na malé kocky narezanú žltú papriku, prelisovaný cesnak, korenie, majoránku a soľ.
Krok 6: Podľa potreby zahustíme trochou múky rozmieršanou vo vode.
Krok 7: Podávame s chlebom alebo tmavým pečivom.
Zveřejněno 18. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trio buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6OL5
Moje poznámka
Trio buřtguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6OL5
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 18 minutami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 14 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 20 minutami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 21 minutami
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 54 minutami
Tvarohové lívance
boomgo před 1 hodinou
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 2 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 11 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 15 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 15 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 16 hodinami
Suroviny:
klobása čabajská,
klobása,
salám vysočina,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
brambory,
paprika čerstvá žlutá,
majoránka,
česnek,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (1)