Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 103 kJ / 6 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 500,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezinková šťáva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QBx
Moje poznámka
Bezinková šťáva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QBx
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 8 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 9 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 13 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 44 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 6 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 7 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 9 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 10 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 10 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 11 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 13 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 14 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 15 hodinami
Tématické fráze:
stava z bezinek,
bezinková marmeláda,
bezinková marmeláda recept,
domácí bezinková marmeláda,
recept na bezinkovou šťávu,
šťáva z plodů bezinek,
marmeláda z bezinek,
šťáva z bezinek recept,
bezinky marmeláda,
syrup z bezinek,
bezinková štááva,
recept na stavu z bezinek,
bezinková š´táva,
bezinka obecná,
bezinková štˇáva,
recepty na bezinkovou stavu,
bezinková,
bezinkovy syrup,
bezinkový sirup z plodů,
štˇáva z bezinek
Suroviny:
bez černý,
cukr,
voda,
bez černý
Komentáře (8)
aj s poslednou fotkou...
Já dávám ještě kyselinu citronovou a kůru z 1 pomeranče do výluhu. Někdy přidám i hřebíček, ale každý to nemusí mít rád a ještě - čerstvá šťáva při lisování nesmí přijít do styku s kovem !