Postup přípravy
Krok 1: Čabajky nakrájíme a dáme do kutru, přidáme kapii, nakrájenou goudu a cibuli.
Krok 2: Rozsekáme a přidáme hořčici a žervé.
Krok 3: Promícháme a pokud je třeba přidáme pepř.
Zveřejněno 31. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z maďarské klobásy s žervé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPP5P
Moje poznámka
Pomazánka z maďarské klobásy s žervé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPP5P
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 2 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 20 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 25 minutami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 41 minutami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 2 hodinami
Kapří hranolky
loing před 11 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 11 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 11 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 12 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 12 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 13 hodinami
Suroviny:
klobása,
kapie,
cibule,
sýr gouda,
hořčice plnotučná,
sýr žervé,
pepř
Komentáře (2)