Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 846 kJ / 1 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,85 g |
Tuky | 46,87 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 584 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Sekaná je výborná i studená.
Zveřejněno 20. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QP3
Moje poznámka
Sekaná v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QP3
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 21 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 1 hodinou
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 4 hodinami
Tématické fráze:
nadívaná sekaná,
sekaná recept,
sekaná babicovy dobroty,
recept sekana,
recept na sekanou,
recept na sekanou v županu,
babicovy vajecne sekane rizecky,
maso v županu,
recepty sekaná,
výborná sekaná se zeleninou,
sekanka v zupanu,
mlete maso v zupanu,
nadívaná sekaná recept,
babicovy dobroty recepty sekaná,
sekaná,
swekaná v županu,
jak ozdobit sekanou,
recept sekáné,
sekana tvaruzky top recepty,
nadívaná sekaná recepty
Suroviny:
plecko vepřové,
žemle,
mléko,
cibule,
česnek,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
těsto listové
Komentáře (11)
Chcela som sa opýtať - cesto pred pečením poprepichovať, alebo sa nejako extra ani nechce nafúknuť?
(A +)