Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 846 kJ / 1 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,85 g |
| Tuky | 46,87 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 1,01 g |
| Sodík | 584 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 14,00 g |
Postup přípravy
Sekaná je výborná i studená.
Zveřejněno 20. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QP3
Moje poznámka
Sekaná v županu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QP3
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 7 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 7 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 1 hodinou
Košíčky Izidor
zvon23 před 4 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 4 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 6 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 6 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 9 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 9 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
nadívaná sekaná,
sekaná recept,
sekaná babicovy dobroty,
recept sekana,
recept na sekanou,
recept na sekanou v županu,
babicovy vajecne sekane rizecky,
maso v županu,
recepty sekaná,
výborná sekaná se zeleninou,
sekanka v zupanu,
mlete maso v zupanu,
nadívaná sekaná recept,
babicovy dobroty recepty sekaná,
sekaná,
swekaná v županu,
jak ozdobit sekanou,
recept sekáné,
sekana tvaruzky top recepty,
nadívaná sekaná recepty
Suroviny:
plecko vepřové,
žemle,
mléko,
cibule,
česnek,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
těsto listové
Komentáře (11)
Chcela som sa opýtať - cesto pred pečením poprepichovať, alebo sa nejako extra ani nechce nafúknuť?
(A +)