Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 149 kJ / 1 470 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,51 g |
| Tuky | 123,07 g |
| Vláknina | 27,51 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 4,82 g |
| Sůl | 11,73 g |
| Sacharidy | 61,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zelí zbavíme vnějších zvadlých a vyřízneme košťál. Očištěné zelí pak velkým nožem nakrájíme na co nejtenčí nudličky. Ve velké míse promícháme zelí se solí, necháme půl hodiny odstát a počkáme, až zelí pustí vodu, pak přes cedník vymačkáme.
Krok 2: Mrkev a celer očistíme a nastrouháme nahrubo, přidáme do mísy se zelím.
Krok 3: Připravíme si zálivku, kde smícháme všechny ingredience, zálivku nalijeme k zelné směsi a důkladně promícháme. Salát můžeme případně dochutit pepřem dle vlastní chuti a necháme alespoň hodinu v lednici uležet, bývá lepší třeba i přes noc. Podávala jsem s topinkami, ale je vynikající i samotný.
Zveřejněno 20. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Coleslaw salát s topinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE680
Moje poznámka
Coleslaw salát s topinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE680
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 41 minutami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 15 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Suroviny:
zelí bílé,
mrkev,
celer,
cibule červená,
sůl,
majonéza,
ocet jablečný,
cukr moučkový,
hořčice dijonská
Komentáře (1)