Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Nakonec vmícháme nasekanou petrželku a osolíme a opepříme. Krok 2: Dva plátky pupku z obou stran osolíme, opepříme a poklademe směsí. Přehneme a sepneme jehlami na maso. Krok 3: Pak na oleji s kouskem másla orestujeme nakrájenou cibuli a vložíme kapsy, zprudka opečeme z obou stran a podlijeme vývarem. Krok 4: Dusíme pod pokličkou doměkka.
Zveřejněno 27. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí pupek plněný králičími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31l4p
Moje poznámka
Králičí pupek plněný králičími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31l4p
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 4 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 7 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 8 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 10 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Suroviny:
králík,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
cibule,
vývar masový,
olej,
máslo,
cibule,
játra,
petrželka,
slanina,
česnek
Komentáře (2)