Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát na černém pivu s cizrnovou kaší

Rybí maso má urputné odpůrce i nadšené vyznavače. Leckterého z odmítajících může tato úprava přesvědčit, že rybí maso je kromě zdroje zdravotních benefitů i velmi chutné. Cizrnová kaše je pak netradiční příloha, ale stojí za to, ji v kombinaci s rybou vyzkoušet.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

24. 5. 2023 09:13

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 785 kJ / 2 339 kcal
Bílkoviny144,08 g
Tuky98,64 g
Vláknina113,34 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,42 g
Sacharidy149,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace ze starého dílu pořadu Kašpárku vař.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

25. 5. 2023 16:44

RubyRom: :-)děkuji:-K:-K

RubyRom RubyRom

25. 5. 2023 16:37

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: candát, sůl, pepř, kmín celý, olej olivový, olej olivový, slanina, cibule, cukr, ocet vinný, pivo černé, vývar masový, sůl, cizrna, vývar masový, česnek, olej olivový, sůl, pepř, majoránka, nať petrželová

TopRecepty.cz

Candát na černém pivu s cizrnovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY80V