Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ledvinky jako smažený řízek

Pokud patříte mezi ty, kteří zatím vnitřnostem moc neholdovali, co kdybyste pro začátek trochu ozvláštnili váš jídelníček třeba právě těmito ledvinkami. Leckdo z nás nad vnitřnostmi ohrnuje nos, ale například ve francouzské kuchyni, jsou oblíbenou surovinou.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 15 min

55 min (40 min příprava + 15 min tepelná úprava)

15. 6. 2023 14:58

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 019 kJ / 483 kcal
Bílkoviny40,32 g
Tuky30,70 g
Vláknina3,96 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,20 g
Sůl2,92 g
Sacharidy10,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro snadnější manipulaci při obalování ve strouhance a otáčení v oleji jsem použila jehlici na špízy. Vidlička není vhodná, obalovka se z řízků odchlipuje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: ledvinky vepřové, vejce, česnek granulovaný, kmín drcený, sýr tvrdý, strouhanka, olej, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové ledvinky jako smažený řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2VDK