Smetanové ragú z pýchavky a sušených hub
Pokud najdete pýchavku a už vás nebaví ji stále jen smažit jako řízek, můžete si jí připravit třeba na smetaně podle tohoto receptu. Dobře provařené houby pikantně okořeněné vám zajisté zachutnají.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 935 kJ / 462 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,20 g |
| Tuky | 25,77 g |
| Vláknina | 25,50 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 94 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 29,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové ragú z pýchavky a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkq7x
Moje poznámka
Smetanové ragú z pýchavky a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dkq7x
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 1 hodinou
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 4 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 17 minutami
Mrkvový perník s povidly
PetraLA před 18 minutami
Kuřecí kari nudličky se sýrem a pórkem na smetaně
Zbynek Hladik před 24 minutami
Kanadské kuře
Alex29 před 35 minutami
Nejlepší vaječný koňak
PetMet1980 před 55 minutami
Kefírová buchta - rychlovka
Jitunada před 2 hodinami
Lahůdkový francouzský salát
KatkaCechova před 2 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
trdlo před 2 hodinami
Dušené srbské rizoto s mletým masem
Lucinka_pucinka před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
marketa.volsicka před 3 hodinami
Suroviny:
houba pýchavka,
houby sušené,
cibule,
máslo,
smetana,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
koření nové koření,
koření houbová variace,
kmín drcený,
sůl,
pepř mletý,
kopr
Komentáře (3)