Hovězí plátky na bezinkové marmeládě
Hovězí patří mezi oblíbené druhy mas. Protože si za něj připlatíme, objevuje se často na svátečních tabulích. Ochutnejte tuto nevšední úpravu s bezinkovou omáčkou, doplněnou rýži nebo smaženou přílohou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 558 kJ / 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,18 g |
| Tuky | 0,25 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky na bezinkové marmeládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x6Ok
Moje poznámka
Hovězí plátky na bezinkové marmeládě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4x6Ok
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 minutami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 12 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 1 hodinou
Guláš uherského grófa
PavelSt před 2 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 8 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 8 hodinami
Květákové placičky
Valis před 9 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 10 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 11 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 11 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 13 hodinami
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
marmeláda,
špek,
kopr,
sůl,
olej,
solamyl
Komentáře (3)