Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 545 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,39 g |
Tuky | 64,68 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 905 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQ4E
Moje poznámka
Kapustová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQ4E
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 27 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
kapustová nádivka,
kapustová nádivka recept,
kapustová pmazánka,
pomazánky z kapusty a droždí,
pomazánka s kopustou,
pomazaka kapusta recept,
pomazanka z kapusty-recept,
nádivka z kapusty,
pomazanka z mapusty,
pmazánka kapustová,
pomaánka z kapusty,
kspustová pomazánka,
pomazanka zkapusty,
kapustova pomatanka,
nádivka kapustová,
kapustova natierka,
nadivka s kapustou,
kureci kruti s kapustou,
pomazanky a zmrazeni,
pomazanka kapustopva
Suroviny:
kapusta mražená,
droždí,
máslo,
cibule,
vejce,
česnek,
pepř,
mléko
Komentáře (2)