Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Avokádo je jednou z exotických populárních surovin u nás. Nejčastěji z něj připravujeme pomazánky. Inspirujte se v tomto receptu a připravte jemnou pomazánku z avokáda, vajíček a řapíkatého celeru. A avokádovou pecku tentokrát nevyhazujte, bude se vám hodit.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,72 g |
Tuky | 30,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8J0m
Moje poznámka
Jednoduchá pomazánka s avokádem a vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8J0m
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 20 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 17 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 18 minutami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 27 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 42 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 54 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Míša řezy
Alena Kovarova před 1 hodinou
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 1 hodinou
Suroviny:
avokádo,
šťáva citronová,
vejce,
jogurt řecký,
sůl,
pepř mletý,
pečivo,
vejce,
koriandr,
citron
Komentáře (8)
Tu strouhnutou pecku, to jsem nikdy neslysela, je dobra? Vcera jsem pomazanku zrovna mela a pecku vyhodila. Ja zase pridavam trochu kari a rimskeho kminu. Zkus to!!