Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Šťavnaté kousky trhaného kuřecího masa doplní jemná rajčatová omáčka. Podávaná s oblíbenými těstovinami se stane jistě pravidelně připravovaným pokrmem u vás doma. Při servírování pak přidejte také čerstvé bylinky a parmezán.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 068 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,20 g |
Tuky | 22,11 g |
Vláknina | 4,61 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 9,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxZ9y
Moje poznámka
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxZ9y
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 16 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 19 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 42 minutami
Bramborové knedlíky
essinKa před 47 minutami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 1 hodinou
Zelná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Dršťková polévka I
Ellen1 před 2 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 2 hodinami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 2 hodinami
Suroviny:
ghee,
cibule,
paprika sušená sladká,
pasta papriková,
rajče sušené,
smetana,
sůl,
sušená bazalka,
stehno kuřecí,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
sýr parmazán strouhaný,
těstoviny špagety,
těstoviny
Komentáře (3)